Hírek

Női futóink az ALDI Női futógálán

A MÁV VSC futószakosztályának női tagjai 2024-ben is ott voltak a Népligatben

Tovább

Hatodik alkalommal is NN UltraBalaton

Az elmúlt öt évben minden alkalommal voltak MÁV VSC-s futók az NN UltraBalaton eseményen, idén - hatodik alkalommal - ismét két csapattal vágtak neki sportolóink a Balaton megkerülésének.

Tovább

Ultra Tiszta-tó Tiszafüred, 2023

Az Ultra Tisza-tó verseny – avagy UTT – idén már hetedik alkalommal várta az egyéni ultrafutókat és a csapatokat, hogy a gáton körbe fussák hazánk vadregényes, mesterséges tavát.

Tovább

Aldi női futógála 2023

Idén is több távon adtak lehetőséget az indulni vágyó hölgyek számára a szervezők. 10 km-en két sporttársunk is képviselte szakosztályunkat.

Tovább

Élményfutás a XVII. UltraBalatonon

A MÁV VSC futói közül jónéhányan már 5. alkalommal vágtak neki az elmúlt hétvégén a magyar tenger megkerülésének, a XVII. Ultrabalaton keretében.

Tovább

Körbe-körbe

A Budapest 10. kerületi Óhegy park 1400 méter hosszú rekortán pályája 2015. óta ad otthont egy szokásostól eltérő futóeseménynek. Itt nincs kijelölt, fix távolság, csak meghatározott idő. A résztvevőknek 2 óra áll rendelkezésre, hogy a futókörön minél több kört tegyenek meg.

Tovább

Tömegek a városért

A sorszáma alapján talán kevés is azt mondani, hogy a Vivicittá – ami annyit tesz, városvédő futás – egy hagyományosan megrendezett esemény. Ez ma már egy Budapest nevével összeforrt futófesztivál, amire sok külföldről származó futó is nevez.

Tovább