Archív hírek

Tengerparti hangulat a versenyközpontban

Lupa Sprint 2022. A Budapest határában található Lupa-tó nyáron a fővárosban és környékén élőknek igyekszik „beach” életérzést nyújtani, amihez a tó kristálytiszta vizén túl a pálmákkal is beültetett, homokos part, és az ott felhúzott létesítmények biztosítanak. Április elején nem feltétlenül csábít strandolásra az időjárás, a víz hőmérsékletéről már nem is beszélve. Egy futóverseny központjaként viszont kiváló helyszín lehet. Így gondolta a Runaway csapata is, és minden korosztály számára teljesíthető távokkal rendezték meg itt a Lupa Sprint eseményüket április 10-én. A 10 km-es távot egyik futótársunk is teljesítette és remek időeredménnyel ért célba. Részletek a lapozás után, a galéria a képre kattintva érhető el.

Tovább

Az év első budapesti futóversenye

Az idei év szerencsésen alakul a tömegesemények szervezése szempontjából, hiszen a pandémiás helyzet miatt hozott általános szabályozások kevésbé korlátozzák a nagyobb futóversenyek megrendezését. Budapesten a nagyobb futóversenyek sorát egy új esemény indította. A Maratonman csapata által szervezett NN CityRun többféle távon biztosított lehetőséget azok számára, akik március 20-án, vasárnap délelőtt nem a turisták szokott tempójával szeretnének gyönyörködni a dunai panorámában. Az eseményre két futónk is nevezett. Egyikük 11 kilométeren, ő sajnos végül sérülés miatt nem tudott elindulni. Másik szakosztályi tagunk, Bukóczki Péter félmaratoni távra vállalkozott. A versenyen szerzett élményekről hosszabb beszámoló készült, amiért katt a Tovább...-ra, az eseményen készült képeket a képre kattintva lehet megnézni.

Tovább

Eseménynaptár 2022.

Szakosztályunk tagja 2022-ben is számos futóversenyen méretteték meg magukat. Tagjainknak ezekről az eseményekről vannak egyéniben vagy csapatban szerzett élményei:

 

Tovább

Eseménynaptár 2021.

Szakosztályunk tagja 2021-ben is szorgalmasan gyűjtötték a kilométereket és a sikeres teljesítésekért kapott érmeket.

Ezeken az eseményeken indultunk el egyéniben vagy csapatban.

Tovább

Eseménynaptár 2020.

Szakosztályunk tagja 2020-ban is sok száz kilométert gyűjtögettek edzéseik alkalmával, és a felkészülés eredményeként számos versenyen elindulva értek sikeresen célba.

Tovább

Felsőtárkány Polar Kaptárkő Trail (05.18)

2019-es évem következő terepfutó versenye Felsőtárkányban került megrendezésre, ami egy 3 fordulós versenysorozat középső állomása volt.

Előző hétvégén, egy előre nem tervezett verse

Tovább

A futók nyáron sem pihennek!

Keszthelyen és a Dunakanyarban is futottak a MÁV VSC Futószakosztályának tagjai

Tovább

ULTRABALATON "belülről"

UB, egyéni teljesítéssel 2019-ben.

Tovább

ALDI Női futógála

A verseny egy héttel az Ultrabalaton után került megrendezésre.

Tovább

„Miénk a pálya …” - Ultrabalaton MÁV-os futókkal

2019. május 11. 9 óra 52 perc. Napsütés. Több mint 13.000 résztvevő. Rajt. Csapatunk 12 fővel elindult a XIII. Ultrabalaton tókerülő versenyen.

Időpont: 2019. május 11-12., Balatonfüred

Tovább