Hírek

Meghívó a 2024. évi rendes közgyűlésre

A MÁV Vasutas Sport Club Elnöksége tisztelettel meghív a 2024. április 10-én (szerdán) 16 órakor tartandó éves rendes közgyűlésére.

Tovább

Évkezdő közös túra minden szakosztálytag számára

Nagy sikerrel zajlott a Természetjáró szakosztályunk által 2024. március 24. vasárnapra szervezett kirándulás. A tavaszi virág-túrára  családtagokkal együtt 22+2 fő vett részt. Az útvonal Nagykovácsi 63-as autóbusz végállomástól Ilona-lakig tartott és a kellemes nyárias időben még Beki-kutyus is velünk sétált!

Tovább

Megjelent a JOMA új hírlevele

A JOMA Sport Magyarországgal kötött megállapodás alapján a sportmárka rendszeresen jelentkezik a MÁV-VOLÁN Csoport dolgozónak szánt, kedvezményesen rendelhető termékeket tartalmazó hírlevéllel. A MÁV VSC megkapta az új, aktuális kedvezményeket tartalmazó ajánlatukat.

Tovább

Új lehetőségek a MÁV Vasutas Sport Club tagjai számára

Az éves taggyűlésen résztvevő sportársak már előzetesen is értesültek róla, hogy idén az egyesület több újdonsággal is várja a sportolni szerető MÁV Csoportban dolgozó kollégáit, családtagjait, barátait. A vezetőség az egyesület „meglett korának” ellenére igyekszik lendületben maradni és minél több fiatalt megszólítani. Az eddigi nyolc szakosztályunk mellett 2023. májusától megnyitotta kapuit a Darts szakosztály, mely napjainkban egy igen kedvelt közösségi sport tevékenységnek számít.

Tovább

Összefoglaló a 2023. évi rendes közgyűlésről

A Vasutas Sport Club vezetősége május 3-ára hívta össze tagjait a szokásos, éves közgyűlésre. Az eseménynek a MÁV Vezérigazgatóság épülete adott otthont. A sporttársak szép számmal képviselték a szakosztályaikat.

Tovább

1 % az egészséges életmód érdekében

Kérjük azon sporttársainkat, illetve a családtagokat, ismerősöket, barátokat, akik továbbra is azonosulni tudnak a céljainkkal, hogy ebben az évben is támogassák személyi jövedelemadójuk 1 %-ának felajánlásával a MÁV VSC-t!

Tovább